Nog 1 maand! - Reisverslag uit 's-Gravenzande, Nederland van Shirley Heijningen - WaarBenJij.nu Nog 1 maand! - Reisverslag uit 's-Gravenzande, Nederland van Shirley Heijningen - WaarBenJij.nu

Nog 1 maand!

Door: Shirley

Blijf op de hoogte en volg Shirley

11 December 2005 | Nederland, 's-Gravenzande

Hallo allemaal!

Over precies 1 maand, op 11 januari, vetrek ik met twee klasgenootjes, Irene en Lieneke, richting het noorden.
Ik ga voor 5/6 maanden studeren en stagelopen in Zweden, Borås.
We gaan er met z'n drieën in mijn autootje naartoe rijden!
We rijden naar Kiel in Duitsland en varen dan over naar Goteborg.

Bijna alles is al geregeld!
De auto heeft winterbanden, ik heb allerlei landkaarten en wegenboeken en in de kerstvakantie ga ik een slipcursus doen.
Ik heb ook al een kamer in een studentenflat.
Irene en Lieneke zitten samen in een appartementje met woonkamer, keuken en douche en ik zit met, nu nog, drie onbekenden mensen waarmee ik ook keuken, woonkamer en douche deel.
We zitten wel vlakbij elkaar!

Voor de mensen die het willen weten, dit is mijn adres:
Shirley van Heijningen
Distansgatan 21 vån: b
507 40 Borås
Sverige (ofwel Sweden/Zweden)

De feestdagen maak ik nog gewoon mee en op zaterdag 7 januari geven we in het hok een afscheidsfeestje.
Via deze site ga ik jullie tijdens mijn verblijf in het koude Zweden (Als ik aankom is het rond de -20 en als ik terug ga +20)op de hoogte houden van mijn belevenissen.

Wanneer ik precies terugkom staat nog niet vast, maar dat horen jullie tegen die tijd wel weer!
Tot mijn volgende bericht vanuit Zweden!

• 11 December 2005 - 18:08

Paula:

Hee Shir! Vertrek je toch gewoon ff op mijn verjaardag! Wel lekker dat je met de auto kunt:) Succes met je slipcursus en ik zie je volgende week! xx

• 12 December 2005 - 13:07

Heleentje:

ha shirley,
    leuk dat je ook een website heb gemaakt!!zo blijven we toch nog op de hoogte van elkaar!!! ik zal je wel missen!!! maar ik wens je heel veel plezier in zweden en tot 7 januarie!!!! dikke knuffel heleen& martijn

• 04 Januari 2006 - 22:37

Antoinette & Pim:

Flippar och floppar 2005
    Här är CS sammanställning över skandalerna, trenderna, vinnarna och prylarna under året som gick (waarschijnlijk staat hier zoiets als " hoera, Shirley komt naar Zweden")
    Knuffel en veel plezier

• 07 Januari 2006 - 15:42

Syllie Billie:

Lieve Shir...Wat een mooie site heb je!!Kga jou volgen!!!Heel veeeel plezier, geniet ervan he!!Niet aan denken hoeveel je me mist daar hoor ;) Ik zie je maandag nog maar vind t toch een raar idee dat ik je strax niet meer zomaar kan bellen oid :( Zielig ben ik he!! hihi Haal dr uit wat erin zit he meid!!! Tot over een paar maanden!! Kussie syl

• 10 Januari 2006 - 14:54

Maaikie:

Wijffie!
    Het is nog maar 1 nachtje! echt super snel is het gegaan!
    Geniet ervan sweetie
    Kus

• 10 Januari 2006 - 18:38

Heleentje:

nou shir, ik wens je nogmaals heeeeeeeeel veel plezier en maak er wat van!!! goede reis en tot op de website!!!!
    dikke kus heleen&martijn

• 10 Januari 2006 - 21:43

Pa En Ma:

Lieve Shirley, het is zover, je gaat morgen vertrekken naar Zweden.Wat een avontuur.We wensen je daar ontzettend veel plezier. Ga er maar heerlijk van genieten. 'tzal wel stil worden hier bij ons maar dat went ook wel weer. In April als je jarig bent komen we gezellig langs. We hebben daar nu al zin in. Lieverd het allerbeste en doe voorzichtig. Liefs pa en ma