OEPS!!!
Door: Tessa
Blijf op de hoogte en volg Shirley
05 Maart 2006 | Zweden, Borås
Gisteren was echt de allermooiste dag van de hele week!! We werden wakker en de zon scheen! In mijn hele leven heb ik nog nooit zo’n blauwe lucht gezien! Echt ontzettend mooi! We zijn ‘vroeg’ opgestaan en het bos ingegaan. We waren alle drie goed voorbereid: een skiebroek en een sleetje. The fun can start! Op de weg naar het bos toe ploften Esther en ik om de 100 meter in de sneeuw. Op die stukken had nog niemand gelopen en ja dat kon natuurlijk niet! We zakten tot onze knieën in de sneeuw! Zoveel heb ik nog nooit gezien! Het bos was werkelijk prachtig.
- De zon scheen door de bomen heen, overal waren grote keien, beekjes en natuurlijk bomen vol sneeuw.
Je kunt beter naar de foto’s kijken. Dan zie je hoe prachtig het was!
En dan is het nu weer tijd voor een leuk party verhaal:) 04-03-06 was Diego jarig. Na hem middernacht overvallen te hebben met een birthdaycake, was het ’s avonds tijd voor zijn verjaardagsfeestje. In de studentenflats hebben ze speciale ruimtes voor feestjes: wat een uitvinding! Daar stond een laptop voor de muziek en iedereen nam zijn eigen drankjes mee. Aangezien Diego een Mexicaan is, was er ook tequila.
Iedereen kreeg een shot:
Stap 1: tequila met zout en een beetje fanta in een glaasje;
Stap 2: doekje erop en keihard op de tafel slaan;
Stap 3: ad het drankje;
Stap 4: ze schudden je hoofd heen en weer en ‘slaan’er drie keer op.
En ja Toen begreep ik wel dat ik het beter bij 1 kon houden. Het was echt super grappig, want die Mexicaan Juan Carlos maakte de drankjes en zei: Ja, jij neemt er een en ik neem er een. Kwamen we er de dag erna achter dat hij voor zichzelf alleen Sprite inschonk. Niemand die dat doorhad! : )
Nu het mooiste verhaal van de avond. Over een vergissing gesproken! Zoals jullie allemaal weten houden deze drie dames van mannen: )
De vorige avond stapavond hielden Esther en Shirley er twee mannen op na. Shirley gaf aan beide haar telefoonnummer. Nummer 2 was heel leuk, maar nummer 1 was een vergissing. Toen nummer 1 sms’te of ze wat konden afspreken, hield Shirley de boot een beetje af. In nummer 2 zag ze meer! Ze heeft de hele zaterdag met hem gesmst. Zaterdagnacht hebben we hem gebeld en gezegd dat hij ook naar het feest moest komen. Wij zouden de taxi voor 50% mee betalen (ja ZO leuk vind Shirley hem) Nou, hij kwam samen met een vriend. Om drie uur kwam hij aan en Shirley liep helemaal blij naar buiten………maar er was een klein probleempje: het was niet nummer 2, maar nummer 1!!! Haha Heeft ze gewoon de hele tijd de verkeerde zitten sms’en. Wij lagen helemaal in een deuk, maar Shir vond het iets minder leuk! --> volgen jullie het nog?
Zegt ze om vier uur tegen die jongen: Ja we gaan even bier voor jullie halen. Zijn we naar huis gegaan en hebben we die jongens daar laten zitten!! Oeww hoe slecht zijn wij/Shirley;) haha heeeeel slecht! De dag erna voelden we ons wel een beetje schuldig hihi, maar ja het was ook niet voor hem bedoeld!!
Nog twee dagen en Esher en ik moeten al weer weg! Het is echt snel gegaan!
DIKKE ZOEN Tess
05 Maart 2006 - 17:19
Ton En Wilma:
Wat een prachtige foto's zeg in de sneeuw.Jullie zullen wel genieten en wel heimwee krijgen als jullie thuis zijn.Maar ja zoals jullie wel weten aan alle leuke dingen komt een eind.Maar wat een mooie ervaring hebben jullie om terug te kijken.En dat komt toch eigenlijk allemaal doordat Shirley daar een paar maanden zit.Nou voor Shirley zal het ook wel weer stil zijn als jullie naar huis zijn. Nou lieve meiden nogg ff genieten en een dikke kus. -
05 Maart 2006 - 22:30
Mam:
Wat een pak sneeuw zeg, prachtig. Niet zo netjes om die jongen te laten zitten hoor!Wel een stunt dat je met de verkeerde hebt gesms't. Maar de goede heb je toch nog gevonden. Wens Tessa en Esther een goede reis naar huis.Zal wel stil zijn als ze weg zijn voor je. Maar die monteur kan misschien wat tijd gaan vullen? Liefs mam -
07 Maart 2006 - 15:21
Peter:
Haha weer een leuk verslag en superleuke foto's!Ben benieuwd naar de rest, dit is zeker niet het enige?;)Jullie zijn wel echt superactief in de sneeuw geweest zeg!Wauw!Shir je hebt vandaag hopelijk,iig) Tess wel gewoon op het vliegtuig gezet he?