Exchange meeting - Reisverslag uit Borås, Zweden van Shirley Heijningen - WaarBenJij.nu Exchange meeting - Reisverslag uit Borås, Zweden van Shirley Heijningen - WaarBenJij.nu

Exchange meeting

Door: Shirley

Blijf op de hoogte en volg Shirley

17 Januari 2006 | Zweden, Borås

Oké de eerste 'date' zit erop!
We zijn met een hele zooi exchange students naar 'n pub 'Radhuset' geweest!
Eerste biertje is alweer binnen dus.. oooh ik wordt een echte student!
Het was erg gezellig allemaal, echt veel leuke en grappige mensen ontmoet!
Sommige zijn er net en andere zitten hier al een aantal maanden.

Het is zo leuk om die cultuurverschillen bij elkaar te zien en dingen te vergelijken!
Met het Engels praten gaat het tot nu toe ook best goed, dus dat moeten we maar volhouden zo! Ik heb zelf gister al voor het eerst in het Engels gedacht!!!

We zijn vandaag ook begonnen met de video en ik heb weer wat foto's dus die zal ik hieronder plaatsen!

Deze week wordt nog even relaxen, donderdag een gratis Zweeds etentje, een bezoek aan het bekende textielmuseum hier en daarna naar de studentenpub, vrijdag weer uit met wat buitenlandse mensen, zaterdag waarschijnlijk weer naar Ritz en volgende week dinsdag een salsales!

(ohja en tussendoor ook nog even hard werken voor school natuurlijk!)

En we hebben ons ingeschreven om bij een Zweedse familie uitgenodigt te worden! Ha dat wordt ook echt cultuurhappen!

Tills kvick (tot snel)

• 17 Januari 2006 - 07:56

Paula:

Je zit niet bepaald stil shir! super leuk, ga zo door:)
    xxpaula

• 17 Januari 2006 - 12:20

Tessa:

Hey Shir!
    Het is echt ontzettend leuk om te lezen wat je daar allemaal aan het doen bent! Echt heel veel leuke dingen zeg! Krijg een beetje het gevoel van : WOW dat had ik eigenlijk ook moeten doen:) hihi Het begint steeds meer te kriebelen om langs te komen. Ik geloof dat ik wel een beetje verliefd ben op Zweden!
    kusje Tess

• 17 Januari 2006 - 16:13

Britte:

SHIRLEY!! Ohhh wat gaaaf!!! Ik heb net al je verhaaltjes rustig zitten lezen en inderdaad; wat heb je al veel gedaan! Veel dingen komen me erg bekend voor van toen ik in Denemarken was.. 't begint echt alweer helemaal te kriebelen, vooral omdat ik gister te horen kreeg dat we waarschijnlijk een maand lang een appartement in Stockholm hebben voor een mooi prijsje en incl internet enzo!! Nu de rest van de route nog uitstippelen! Ik kom je gezellige kamertje zeker wel even opzoeken (als die uitnodiging nog geldig is!)..!
    Heb je trouwens m'n mailtje nog gehad vlak voor je wegging?
    Meid.. geniet er met volle teugen van hè!!!

-X- Britte

• 17 Januari 2006 - 17:51

Jolande:

hoi Shirley,

nog bedankt voor de lekkernijen. Leuk dat jullie al anderen hebben leren kennen.
    veel plezier en "studeer ze"

• 17 Januari 2006 - 19:24

Jasper:

Hey Shirley!

Super vette foto's! Echt zeer cool dat je in Zweden zit. Ik wens je heel veel plezier en ik zal iedere dag even kijken op je site! Kus jasper. Feest ze en geniet van Zweden.

• 18 Januari 2006 - 18:00

Priscilla:

Hey Shir.. Ik heb net ook even je verhalen bij je foto's gelezen! leuk leuk leuk ! Ik wil ook wel in t buitenland studeren over een jaartje of wat heb ik besloten :) Ik spreek je weer !! doeg kusje !

• 19 Januari 2006 - 17:40

Esther:

Heeej Shir!
    Ik ben ook even langsgekomen echt cool!! En ik kom ook langs samen met Tess! Cool of niet;) hihi!
    Kus Es